TuWeb
PARC NATURAL DE L'ALT PIRINEU
SIARB WEB.
Àlbum de Fotos
PRINCIPAT D'ANDORRA
Els meus videos i fotos de l'Orfeó
LLAGUNES, VARIS 2011
FOTOS ANTIGUES DE GENT DE LLAGUNES
Orfeó Andorrà, Concert a Viena 1 de novembre 2009
ANDORRA ANYS 1960
ORFEÓ ANDORRÀ FOTOS VIATGES I CONCERTS
Andorra Anys 1960-Any 2010
VIATGES 2011
Concert de l'Orfeó Andorrà a Lisboa 4/11/2010

LLAGUNES-GENT DEL SEGLE XX
L'Orfeó Andorrà a Strassbourg - Concert al Consell d'Europa
 
Els meus videos i fotos de l'Orfeó


imagen
imagen
imagen
FA 40 ANYS D'AQUESTA FOTOGRAFIA, AIXÒ ES TELA "AÑEJA" DE L'ORFEÓ ANDORRÀ QUE ENS VAM PRESENTAR AL 1ER FESTIVAL INTERNACIONAL DE LA CANÇÒ A ANDORRA L'ANY 1969.Nomes hi posaré els noms que m'enrecordo: Pepita Amat, Rosita Roca, Ramon Manuel Planellas, Pep Coll, Lluis Sola, Josep Mª Isal ect...
VIDEO DEL VIATGE DE L'ORFEÓ A LISBOA
Viatge de l'Orfeó Andorrà a Lisboa el 4-11-2010
concert al Palacio Foz, Sala dos Espelhos
imagen
A L'ALGUER
Viatge a l'Alguer al 2007
imagen
CONCERT A VALLS
Prineu de Cançó d'Amor i de Guerra
NGA I WIE
NGA I WIE-Canço Maori per l'Orfeó Andorrà
Aplec Coral-Castellserá
Aplec Coral-Castellserá-1976(Orfeó Andorrà)
imagen
Festa Major d'Andorra
Festa Major d'Andorra la Vella 1976(Orfeó Andorrà)
imagen
imagen
imagen
imagen
imagen
imagen
imagen
L'Orfeó a principis dels anys 70 del segle passat
imagen
L'ORFEÓ ANDORRÀ
Era cap a l’any 1963 quant un grup de gent, moguts per la seva afició al cant coral i sota la direcció del music i mestre Joan Roure i Jané , fundaren L’Orfeó Andorrà com a secció del Centre Moral i Recreatiu d’Andorra la Vella.

A partir d’aquell moment la massa coral de l’Orfeó Andorrà esdevingué prou important com per afrontar el repte per prendre part a totes aquelles manifestacions públiques en que es sol•licitada la seva actuació, actes oficials, funcions religioses, concerts, etc. Organitza també trobades i concerts amb diferents Corals i Orfeons, principalment arreu del territori andorrà i de Catalunya i també en diferents llocs de les terres d’Espanya i de França: Pais Valencià, Madrid, Miranda de Ebro, Torrelavega, Bilbao, Perpinyà, Sorgues(Avinyo) i Aplecs Corals a la Cerdanya francesa.

Al 25è. Aniversari s’efectua l’enregistrament d’un disc conjuntament amb la Cobla la Principal de la Bisbal amb temes d’Andorra i populars catalanes. També enregistrá un disc amb l’Himne Andorrà i l’Himne de la Bandera Andorrana, ambdós sota la direcció del mestre Joan Roure i Jane.

Durant aquets 40 anys d’existència, la direcció de l’Orfeó ha estat a càrrec del seu fundador Joan Roure i Jané durant 27 anys, desprès pel mestre Josep Mª Pampliega durant 3 anys, essent continuada la bona labor d’aquets dos directors pel mestre Josep Puig Martell que des de l’any 1994 ha contribuït a la bona marxa de l’Orfeó enriquint el repertori i aportant nous mètodes de treball.

L’Orfeó Andorrà pretén el cultiu i la difusió del cant coral com un mitjà mes a la cultura del país, com a lloc educatiu i de convivència dels cantaires de diferents nacionalitats que l’integren, amb altres formacions corals a través d’intercanvis. L’Orfeó Andorrà té el compromís de fer arribar al poble les expressions culturals i artístiques del país i d’altres cultures.

El repertori clàssic va des de música del Renaixement d’autors de l’escola flamenca fins a l’escola italiana, amb obres religioses i profanes, madrigals, passant pel barroc, el classicisme i el romanticisme. També compta amb un ampli repertori folklòric i popular, amb cançons catalanes i de diferents països. Actualment ha entrat en el camp de la música moderna i pop amb acompanyament instrumental.

Actualment l’Orfeó Andorrà esta enregistrat com associació cultural al Registre d’Associacions de Govern i des de fa uns vint anys integrat al departament de Cultura del Comú d’Andorra la Vella.

El director actual de l’Orfeó Andorrà, Josep Puig Martell va néixer a Manresa el 1963, va cursar els seus estudis musicals i de piano al Conservatori Municipal de Manresa, al Conservatori Municipal de Barcelona i al Conservatori del Liceu de Barcelona, ha efectuat tasques pedagògiques als Conservatoris de Manresa, Sanpedor, Ceuta i l’Escola Natàlia Solà d’Andorra la Vella. Ha realitzat seminaris de tècnica de direcció, pedagogia de l’assaig i tècnica vocal aplicada al cor, sensibilització auditiva i control d’afinació, sensibilització rítmica i educació corporal. Actualment compagina la tasca de director de cant coral amb la pedagog ensenyant música a les escoles del Principat i com a director de l’Escola de Mùsica d’Ordino.